Direct uw spinprobleem aanpakken?


Bel de Spinnenman: 06- 53809593

Wij zijn met De Spinnenman in zee gegaan op aanraden van een collega. Na jarenlang met een groot concern te hebben gewerkt was de persoonlijke aandacht en de snelle behandelmethode een verademing. Zij zijn er wanneer dat nodig is om onze bewoners vrij te houden van spinnenoverlast.

Woningbouwvereniging "De vooruitgang"

Wij ondervonden enorm veel last van spinnen en vooral spinnenvuil rond ons bedrijf. Via Ongediertebestrijding Volendam kwamen we in aanraking met De Spinnenman. Daarvoor ben ik nog steeds dankbaar. Een gezonde Volendammer werkmansgeest en resultaat gerichte oplossing. Dat maakt De Spinnenman voor ons een ideale partner als het gaat spinnenbestrijding.

NQL Logistics

We wonen hier nu 12 jaar en ieder seizoen lijkt de spinnenpopulatie weer groter geworden. Omdat ik geen spinnenbestrijder wilde inhuren, stond ik een paar keer per week spinnenwebben van mijn ramen te vegen. Uiteindelijk besloot ik toch maar De Spinnenman te laten komen. Dat had ik dus veel eerder moeten doen.

Bianca Steur, VolendamSpinnenoverlast effectief tegengaan

 

Met Cleanweb gaat u spinnenoverlast eenvoudig en effectief te lijf. OGB Volendam heeft exclusieve rechten verworven om dit professionele antispin middel rechtstreeks te verkopen.

 

Professioneel ongedierte bestrijdingsbedrijf OGB uit Volendam werkt al jaren met Cleanweb, een krachtig en milieuvriendelijk antispin middel waarmee spinnenoverlast wordt tegengegaan. Elk jaar behandelt OGB vakantieparken, kantoorgebouwen, bedrijven, winkels, scholen en vele woningen met Cleanweb. Dit antispin middel voor professionals is nu via onze webshop beschikbaar voor elke particulier en voor elk bedrijf.

 

Volgens de Europese richtlijnen is het niet toegestaan spinnen te verdelgen. Dat doet Cleanweb ook niet. De antispin werking zit in het conserveringslaagje. Door de plaatsen waar spinnen graag nestelen in te spuiten met Cleanweb, kan de spin zijn web niet aan de ondergrond hechten en wordt spinnenvuil afgestoten. Spinnenoverlast in de vorm van raggen, webresten en spinnenvuil wordt zo voorkomen.

 

Zoekt u een effectief werkend antispin middel om spinnenoverlast snel en effectief tegen te gaan? Zoekt u een antispin middel dat u zonder licentie en zonder risico zelf kunt gebruiken? Dan is Cleanweb dé oplossing.