Direct uw spinprobleem aanpakken?


Bel de Spinnenman: 06- 53809593

Wij zijn met De Spinnenman in zee gegaan op aanraden van een collega. Na jarenlang met een groot concern te hebben gewerkt was de persoonlijke aandacht en de snelle behandelmethode een verademing. Zij zijn er wanneer dat nodig is om onze bewoners vrij te houden van spinnenoverlast.

Woningbouwvereniging "De vooruitgang"

Wij ondervonden enorm veel last van spinnen en vooral spinnenvuil rond ons bedrijf. Via Ongediertebestrijding Volendam kwamen we in aanraking met De Spinnenman. Daarvoor ben ik nog steeds dankbaar. Een gezonde Volendammer werkmansgeest en resultaat gerichte oplossing. Dat maakt De Spinnenman voor ons een ideale partner als het gaat spinnenbestrijding.

NQL Logistics

We wonen hier nu 12 jaar en ieder seizoen lijkt de spinnenpopulatie weer groter geworden. Omdat ik geen spinnenbestrijder wilde inhuren, stond ik een paar keer per week spinnenwebben van mijn ramen te vegen. Uiteindelijk besloot ik toch maar De Spinnenman te laten komen. Dat had ik dus veel eerder moeten doen.

Bianca Steur, Volendam

Spinnenverdelger

 

De bestrijdingmethode van de spinnenverdelger kenmerkt zich als vakkundig, milieubewust, doeltreffend en permanent. Als u dus een spinnenverdelger wilt die weet wat er nodig is om de overlast permanent weg te houden, schakel dan de Spinnenman in. Maak eens kennis met ons op deze website.

De spinnenverdelger uit Volendam

De Spinnenman, onderdeel van het bedrijf Ongediertebestrijding Volendam, pakt ongedierte en spinnen en insecten doeltreffend aan door gebruik van de meest effectieve middelen en moderne technieken. De Spinnenman houdt ontwikkelingen in de markt van ongediertebestrijding nauwlettend in de gaten en is dus op de hoogte van de laatste vernieuwingen en verbeteringen, zoals het nieuwste spinnenverdelger middel Insectguard.

Ongediertebestrijding Volendam is in 2002 opgericht door Dick Hansen. Al snel groeide zijn eenmanszaak uit tot een middelgrote onderneming. OGB’s persoonlijke benadering in combinatie met haar grondige werkwijze, lagen aan deze voorspoedige groei ten grondslag.

Inmiddels mag OGB een grote rij bedrijven, (woningbouw)verenigingen, winkels en particulieren tot haar klantenkring rekenen. De Spinnenman is de nieuwste tak van het bedrijd en richt zich alleen op … spinnen!

Spinnen snel weg

Spinnen kunnen een hoop overlast veroorzaken doordat ze webresten en spinnenvuil achterlaten die maar moeilijk schoon te maken zijn. Als u ervoor kiest om de spinnenman van OGB in te schakelen, weet u in ieder geval zeker dat u snel geen problemen meer heeft. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.Spinnen bestrijden, Spinnen overlast, Spinnen bestrijding

 

Ga naar contact formulier.