Direct uw spinprobleem aanpakken?


Bel de Spinnenman: 06- 53809593

Wij zijn met De Spinnenman in zee gegaan op aanraden van een collega. Na jarenlang met een groot concern te hebben gewerkt was de persoonlijke aandacht en de snelle behandelmethode een verademing. Zij zijn er wanneer dat nodig is om onze bewoners vrij te houden van spinnenoverlast.

Woningbouwvereniging "De vooruitgang"

Wij ondervonden enorm veel last van spinnen en vooral spinnenvuil rond ons bedrijf. Via Ongediertebestrijding Volendam kwamen we in aanraking met De Spinnenman. Daarvoor ben ik nog steeds dankbaar. Een gezonde Volendammer werkmansgeest en resultaat gerichte oplossing. Dat maakt De Spinnenman voor ons een ideale partner als het gaat spinnenbestrijding.

NQL Logistics

We wonen hier nu 12 jaar en ieder seizoen lijkt de spinnenpopulatie weer groter geworden. Omdat ik geen spinnenbestrijder wilde inhuren, stond ik een paar keer per week spinnenwebben van mijn ramen te vegen. Uiteindelijk besloot ik toch maar De Spinnenman te laten komen. Dat had ik dus veel eerder moeten doen.

Bianca Steur, Volendam

Spinnen overlast

 

Bij spinnen overlast kunt u tegenwoordig niet meer onbeperkt bestrijden, u moet rekening houding met de veranderde wet- en regelgeving. Verdelgen van spinnen met gif is verboden en bij de zoektocht naar andere oplossingen bij de spinnen overlast is de aandacht zich vooral gaan richten op de woon- en leefomgeving van de spin dan op de spin zelf.

Als u spinnen overlast heeft en u wilt dit snel en effectief bestrijden, dan kunt u nog altijd het beste een ongediertebestrijder in de arm nemen.

Overlast van spinnen

Overlast van spinnen uit zich in webvorming en vervuiling op ramen, kozijnen en houtwerk. Effectieve behandeling van spinnen houdt uw hout- en schilderwerk schoon en netjes en verlengt de tijdsduur tot de volgende onderhoudsbeurt, wel zo handig en kostenbesparend.

De oplossing: de spinnen man!

De Spinnenman helpt u van uw spinnen overlast af. Naast particuliere klanten en bedrijven rekenen we verschillende vakantieparken, hotels, restaurants en zelfs een vliegveld tot onze klantenkring.

Spinnenmiddel

De effectiviteit van het middel dat wij gebruiken (GMP, ISO 9001, ISO 14001) heeft zich de afgelopen jaren door de groeiende en tevreden groep klanten met overtuiging bewezen. Ook u helpen we graag van uw spinnenprobleem af.

De Spinnenman

Damcoogh 131

1132 EC Volendam

Telefoon 0299 - 321984

Fax 0299 - 650086

Mobiel 06 - 53809593

E-mail: info@despinnenman.nlSpinnen bestrijding, Spinnenverdelger, Spinnen bestrijden

 

Ga naar contact formulier.