Direct uw spinprobleem aanpakken?


Bel de Spinnenman: 06- 53809593

Wij zijn met De Spinnenman in zee gegaan op aanraden van een collega. Na jarenlang met een groot concern te hebben gewerkt was de persoonlijke aandacht en de snelle behandelmethode een verademing. Zij zijn er wanneer dat nodig is om onze bewoners vrij te houden van spinnenoverlast.

Woningbouwvereniging "De vooruitgang"

Wij ondervonden enorm veel last van spinnen en vooral spinnenvuil rond ons bedrijf. Via Ongediertebestrijding Volendam kwamen we in aanraking met De Spinnenman. Daarvoor ben ik nog steeds dankbaar. Een gezonde Volendammer werkmansgeest en resultaat gerichte oplossing. Dat maakt De Spinnenman voor ons een ideale partner als het gaat spinnenbestrijding.

NQL Logistics

We wonen hier nu 12 jaar en ieder seizoen lijkt de spinnenpopulatie weer groter geworden. Omdat ik geen spinnenbestrijder wilde inhuren, stond ik een paar keer per week spinnenwebben van mijn ramen te vegen. Uiteindelijk besloot ik toch maar De Spinnenman te laten komen. Dat had ik dus veel eerder moeten doen.

Bianca Steur, Volendam

Spinnen bestrijding

 

Bent u op zoek naar spinnen bestrijding? Dan heeft u met de Spinnenman, onderdeel van Ongediertebestrijding Volendam, ver genoeg gezocht. Professioneel, betrouwbaar en snelheid zijn kenmerken die passen bij de aanpak van de spinnenman. Spinnen kunnen namelijk een hoop overlast veroorzaken doordat ze webresten en spinnenvuil achterlaten die maar moeilijk schoon te maken zijn.

Spinnen bestrijding van de spinnenman

Bij spinnen bestrijding moet u tegenwoordig rekening houding met de veranderde wet- en regelgeving. Verdelgen van spinnen met gif is verboden en bij de zoektocht naar andere oplossingen voor spinnen bestrijding is de aandacht zich vooral gaan richten op de woon- en leefomgeving van de spin dan op de spin zelf. Dit is de specialiteit van de spinnenman van OBG Volendam.

Als u spinnen wilt bestrijden, kunt u 2 dingen doen: of de spinnenman inschakelen en het wordt snel verholpen of zelf iets doen tegen spinnen. Als u het vlot en professioneel wilt, stuur dan een mail naar de spinnenman van Volendam: info@despinnenman.nl of bel voor een vrijblijvend voorstel 0299 – 321984.

De Spinnenman

Damcoogh 131

1132 EC Volendam

Telefoon 0299 - 321984

Fax 0299 - 650086

Mobiel 06 - 53809593Spinnenverdelger, Spinnen bestrijden, Spinnen overlast

 

Ga naar contact formulier.