Direct uw spinprobleem aanpakken?


Bel de Spinnenman: 06- 53809593

Wij zijn met De Spinnenman in zee gegaan op aanraden van een collega. Na jarenlang met een groot concern te hebben gewerkt was de persoonlijke aandacht en de snelle behandelmethode een verademing. Zij zijn er wanneer dat nodig is om onze bewoners vrij te houden van spinnenoverlast.

Woningbouwvereniging "De vooruitgang"

Wij ondervonden enorm veel last van spinnen en vooral spinnenvuil rond ons bedrijf. Via Ongediertebestrijding Volendam kwamen we in aanraking met De Spinnenman. Daarvoor ben ik nog steeds dankbaar. Een gezonde Volendammer werkmansgeest en resultaat gerichte oplossing. Dat maakt De Spinnenman voor ons een ideale partner als het gaat spinnenbestrijding.

NQL Logistics

We wonen hier nu 12 jaar en ieder seizoen lijkt de spinnenpopulatie weer groter geworden. Omdat ik geen spinnenbestrijder wilde inhuren, stond ik een paar keer per week spinnenwebben van mijn ramen te vegen. Uiteindelijk besloot ik toch maar De Spinnenman te laten komen. Dat had ik dus veel eerder moeten doen.

Bianca Steur, Volendam

Spinnen bestrijden

 

Als je overlast van spinnen in je huis hebt, is spinnen bestrijden niet eenvoudig. De meeste spinnen in en rond het huis zie je niet. Ze zoeken de plaatsjes op waar insecten te vinden zijn en op plaatsen waar je zelf niet zo gauw komt: in de kelder, in de garage, in de schuur, op zolder of daar waar kleine afvalresten liggen. Bijvoorbeeld tegen de muur waar de vuilniszakken staan of achter het fornuis. Ze zitten vaak erg goed verstopt en het zijn er zoveel dat het geen zin heeft om geregeld een spin buiten te gooien of er een door de wc te spoelen. De spinnen overlast en de groeiende populatie in huis zal onverminderd blijven bestaan. Spinnen bestrijden met de Spinnenman wordt eenvoudig! U kunt op deze site snel de informatie vinden die nodig is om snel van uw overlast af te komen.

Spinnen bestrijden en milieu

Wanneer u denkt aan meer rigoureuze maatregelen bij spinnen bestrijden, zoals het gebruik van gif op de plaatsen waar u last heeft van spinnen, dan zult u worden teleurgesteld. Deze middelen mogen niet meer worden verkocht en ook uw ongediertebestrijder mag deze niet meer gebruiken als het gaat om spinnen bestrijden. Om de overlast die spinnen geven toch het hoofd te kunnen bieden richten spinnenbestrijders zich daarom tegenwoordig op de leefomgeving van de spin.

OGB kan u hier verder over informeren. Ook voor andere vragen of meer informatie over spinnen overlast of andere diensten en producten die wij leveren, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier

De Spinnenman

Damcoogh 131

1132 EC Volendam

Telefoon 0299 - 321984

Fax 0299 - 650086

Mobiel 06 - 53809593

E-mail: info@despinnenman.nlSpinnen overlast, Spinnen bestrijding, Spinnenverdelger

 

Ga naar contact formulier.