Direct uw spinprobleem aanpakken?


Bel de Spinnenman: 06- 53809593

Wij zijn met De Spinnenman in zee gegaan op aanraden van een collega. Na jarenlang met een groot concern te hebben gewerkt was de persoonlijke aandacht en de snelle behandelmethode een verademing. Zij zijn er wanneer dat nodig is om onze bewoners vrij te houden van spinnenoverlast.

Woningbouwvereniging "De vooruitgang"

Wij ondervonden enorm veel last van spinnen en vooral spinnenvuil rond ons bedrijf. Via Ongediertebestrijding Volendam kwamen we in aanraking met De Spinnenman. Daarvoor ben ik nog steeds dankbaar. Een gezonde Volendammer werkmansgeest en resultaat gerichte oplossing. Dat maakt De Spinnenman voor ons een ideale partner als het gaat spinnenbestrijding.

NQL Logistics

We wonen hier nu 12 jaar en ieder seizoen lijkt de spinnenpopulatie weer groter geworden. Omdat ik geen spinnenbestrijder wilde inhuren, stond ik een paar keer per week spinnenwebben van mijn ramen te vegen. Uiteindelijk besloot ik toch maar De Spinnenman te laten komen. Dat had ik dus veel eerder moeten doen.

Bianca Steur, VolendamPrijzen per object

 

Appartement: vanaf € 40,00
Tussenwoning: tussen € 50,00 en € 90,00
2 onder 1 kap: tussen € 75,00 en € 110,00
Bungalow: vanaf € 100,00
Villa: vanaf € 175,00

Overige objecten als bedrijfspanden, recreatiewoningen, boten en caravans zijn op aanvraag.
Voor extra's als tuinhuisjes, serres, pergola's, tuinsets enz. wordt apart een kleine meerprijs in rekening gebracht.

Voordeel

De Spinnenman biedt bij een gelijktijdige behandeling van 5 huizen of meer € 5,- korting per huis.
Bij minimaal 10 huizen aan een blok een korting van € 10,- per huis.

Beste resultaat

De aangebrachte conserveringslaag werkt ongeveer 5 maanden. Bij een eenmalige behandeling zou u na die tijd weer last kunnen krijgen van webben en vuil. Om uw pand het hele jaar zorgeloos spinvrij te houden, sluit u het liefst een abonnement af bij De Spinnenman. Wij komen dan automatisch en tijdig 2 keer per jaar voor een behandeling om uw object continu te vrijwaren van spinnenoverlast.

Mocht u binnen een periode van 3 maanden na de behandeling van het object toch last krijgen van spinnen, dan belt u ons gewoon op. We komen zo spoedig mogelijk terug voor een GRATIS behandeling.