Direct uw spinprobleem aanpakken?


Bel de Spinnenman: 06- 53809593

Wij zijn met De Spinnenman in zee gegaan op aanraden van een collega. Na jarenlang met een groot concern te hebben gewerkt was de persoonlijke aandacht en de snelle behandelmethode een verademing. Zij zijn er wanneer dat nodig is om onze bewoners vrij te houden van spinnenoverlast.

Woningbouwvereniging "De vooruitgang"

Wij ondervonden enorm veel last van spinnen en vooral spinnenvuil rond ons bedrijf. Via Ongediertebestrijding Volendam kwamen we in aanraking met De Spinnenman. Daarvoor ben ik nog steeds dankbaar. Een gezonde Volendammer werkmansgeest en resultaat gerichte oplossing. Dat maakt De Spinnenman voor ons een ideale partner als het gaat spinnenbestrijding.

NQL Logistics

We wonen hier nu 12 jaar en ieder seizoen lijkt de spinnenpopulatie weer groter geworden. Omdat ik geen spinnenbestrijder wilde inhuren, stond ik een paar keer per week spinnenwebben van mijn ramen te vegen. Uiteindelijk besloot ik toch maar De Spinnenman te laten komen. Dat had ik dus veel eerder moeten doen.

Bianca Steur, VolendamProfessionele partner bij spinnenverdrijving

 

De Spinnenman is een onderdeel van Ongediertebestrijding Volendam. OGB-Volendam is een gerenommeerd ongediertebestrijder met klanten door heel Nederland, variërend van particulieren tot grote bedrijven en instellingen. Binnen De Spinnenman is daarom een schat aan kennis en ervaring aanwezig op gebied van spinnenverdrijving. Bij onze grondige aanpak werken we met de beste materialen en meest moderne technieken. We zijn goed ingevoerd in de wet- en regelgeving en voldoen aan alle geldende eisen en normen. Bovendien zijn onze tarieven verrassend laag.