Direct uw spinprobleem aanpakken?


Bel de Spinnenman: 06- 53809593

Wij zijn met De Spinnenman in zee gegaan op aanraden van een collega. Na jarenlang met een groot concern te hebben gewerkt was de persoonlijke aandacht en de snelle behandelmethode een verademing. Zij zijn er wanneer dat nodig is om onze bewoners vrij te houden van spinnenoverlast.

Woningbouwvereniging "De vooruitgang"

Wij ondervonden enorm veel last van spinnen en vooral spinnenvuil rond ons bedrijf. Via Ongediertebestrijding Volendam kwamen we in aanraking met De Spinnenman. Daarvoor ben ik nog steeds dankbaar. Een gezonde Volendammer werkmansgeest en resultaat gerichte oplossing. Dat maakt De Spinnenman voor ons een ideale partner als het gaat spinnenbestrijding.

NQL Logistics

We wonen hier nu 12 jaar en ieder seizoen lijkt de spinnenpopulatie weer groter geworden. Omdat ik geen spinnenbestrijder wilde inhuren, stond ik een paar keer per week spinnenwebben van mijn ramen te vegen. Uiteindelijk besloot ik toch maar De Spinnenman te laten komen. Dat had ik dus veel eerder moeten doen.

Bianca Steur, VolendamEén telefoontje is voldoende

 

De Spinnenman werkt met een zeer effectief, milieuvriendelijk middel dat overlast van spinnen tegengaat. Het is geen bestrijdings- of verdelgingsmiddel en het is ook niet giftig. Hoe werkt het dan?

Door de kritische plaatsen in te spuiten met een speciale vloeistof wordt een conserveringslaagje aangebracht. Hierdoor kan web niet hechten en wordt spinnenvuil afgestoten. De spin merkt dit en wordt op natuurlijke en milde wijze van uw woning naar een andere plek gedirigeerd. Het effect is echter hetzelfde als bij een bestrijdingsmiddel: uw pand is spinvrij en u bent verlost van spinnenvuil en webvorming.

De Spinnenman kan u snel helpen. Eén telefoontje is voldoende. We maken direct een afspraak voor een behandeling op zeer korte termijn.