Direct uw spinprobleem aanpakken?


Bel de Spinnenman: 06- 53809593

Wij zijn met De Spinnenman in zee gegaan op aanraden van een collega. Na jarenlang met een groot concern te hebben gewerkt was de persoonlijke aandacht en de snelle behandelmethode een verademing. Zij zijn er wanneer dat nodig is om onze bewoners vrij te houden van spinnenoverlast.

Woningbouwvereniging "De vooruitgang"

Wij ondervonden enorm veel last van spinnen en vooral spinnenvuil rond ons bedrijf. Via Ongediertebestrijding Volendam kwamen we in aanraking met De Spinnenman. Daarvoor ben ik nog steeds dankbaar. Een gezonde Volendammer werkmansgeest en resultaat gerichte oplossing. Dat maakt De Spinnenman voor ons een ideale partner als het gaat spinnenbestrijding.

NQL Logistics

We wonen hier nu 12 jaar en ieder seizoen lijkt de spinnenpopulatie weer groter geworden. Omdat ik geen spinnenbestrijder wilde inhuren, stond ik een paar keer per week spinnenwebben van mijn ramen te vegen. Uiteindelijk besloot ik toch maar De Spinnenman te laten komen. Dat had ik dus veel eerder moeten doen.

Bianca Steur, VolendamLast van spinnen is onnodig

 

Uit recent onderzoek blijkt dat een netjes onderhouden woning ruim 1000 spinnen telt per jaar. Zolang men de spinnen maar niet ziet, hebben de meeste mensen hier geen probleem mee. Maar het wordt anders wanneer de spinnenkolonie voor overlast zorgt door het achterlaten van web en hardnekkig spinnenvuil. Vele huishoudens en bedrijven hebben hier jaarlijks last van. Maar dat is niet langer nodig.

Wanneer u te kampen heeft met dergelijke spinnenoverlast, biedt De Spinnenman uitkomst. Verdelgen is verboden, maar met ons milieuvriendelijk anti-spinnenmiddel hebben we een krachtige oplossing in huis om de spinnen naar een andere locatie te dirigeren. Uw spinnenoverlast hoort snel tot het verleden.