Direct uw spinprobleem aanpakken?


Bel de Spinnenman: 06- 53809593

Wij zijn met De Spinnenman in zee gegaan op aanraden van een collega. Na jarenlang met een groot concern te hebben gewerkt was de persoonlijke aandacht en de snelle behandelmethode een verademing. Zij zijn er wanneer dat nodig is om onze bewoners vrij te houden van spinnenoverlast.

Woningbouwvereniging "De vooruitgang"

Wij ondervonden enorm veel last van spinnen en vooral spinnenvuil rond ons bedrijf. Via Ongediertebestrijding Volendam kwamen we in aanraking met De Spinnenman. Daarvoor ben ik nog steeds dankbaar. Een gezonde Volendammer werkmansgeest en resultaat gerichte oplossing. Dat maakt De Spinnenman voor ons een ideale partner als het gaat spinnenbestrijding.

NQL Logistics

We wonen hier nu 12 jaar en ieder seizoen lijkt de spinnenpopulatie weer groter geworden. Omdat ik geen spinnenbestrijder wilde inhuren, stond ik een paar keer per week spinnenwebben van mijn ramen te vegen. Uiteindelijk besloot ik toch maar De Spinnenman te laten komen. Dat had ik dus veel eerder moeten doen.

Bianca Steur, VolendamDe Spinnenman komt u te hulp

 

Overlast van spinnen uit zich in webvorming en vervuiling op ramen, kozijnen en houtwerk. Ook de bijtende werking van spinnenvuil op het schilderwerk tast de representatieve waarde van bedrijven of woningen aan, tenzij er voortdurend wordt schoongemaakt. Een effectieve spinnenbehandeling houdt uw hout- en schilderwerk schoon en netjes en verlengt de tijdsduur tot de volgende onderhoudsbeurt.

De Spinnenman helpt u van uw spinnenoverlast af. Naast particuliere klanten en bedrijven rekenen we verschillende vakantieparken, hotels, restaurants en zelfs een vliegveld tot onze klantenkring. De effectiviteit van het middel dat wij gebruiken (GMP, ISO 9001, ISO 14001) heeft zich de afgelopen jaren door de groeiende en tevreden groep klanten met overtuiging bewezen. Ook u helpen we graag van uw spinnenprobleem af.

 

Mensen vonden ons ook via:

spinnen bestrijding

spinnenverdelger

spinnen overlast

 

Ga naar contact formulier.